practicplast-tamplariepvc

Exportam tamplarie PVC cu geam termopan oriunde in Europa

Doriti sa va reduceti costurile de achizitie cu pina la 50%? Solicitati o oferta gratuita acum.

Practic Plast este o companie din România care produce ferestre si usi din PVC de o calitate ridicata. Produsele pe care le putem oferi sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii in domeniu, produse la standardele de calitate cerute de piață, comenzile fiind executate rapid. Tamplaria si sticla beneficiaza de ultimele inovații majore în domeniu.

Suntem specializati in productia de  ferestre si usi din PVC, lemn si aluminiu. Distributia produselor noastre se face, la nivel național și internațional, prin intermediul unei rețele de distribuitori specializati. Profesioniștii din industrie sunt invitați să se alăture grupului de parteneri de distribuție ale produselor Practic Plast. Suntem interesati de extinderea pe noi piețe, în special în Italia, Franța, Belgia, Austria, și, de asemenea, în nordul Europei – Norvegia, Danemarca, Suedia. Dorim să construim noi relatii cu distribuitori din întreaga Europă bazată pe INCREDERE, LOIALITATE  și RESPECT. Prin gama larga de produse pe care o putem livra, putem satisface cele mai exigente pretentii ale clientilor nostri, la un pret imbatabil.

Compania Practic Plast poate oferi ferestre si usi cu deschideri oscilobatante din profile fabricate de următoarele companii: Veka (Germania), Gealan (Germania), Trocal (Germania), Rehau (Germania), Aluplast  (Germania), Extruplast (România), Alumil Rom (Grecia – profile din aluminiu), fiecare dintre ele realizate cu 3, 5 sau 6 camere.

Pentru clientii din Europa de Nord producem  ferestre si usi oscilobatante realizate dintr-o selecție de profile special concepute – Nordic Rehau Brillant și Nordic Ideal 2000 / 4000.

Prin gama larga de profile, am creat produse pentru a acoperi nevoile fiecarui client, iar prin consultantii nostri oferim consiliere gratuita in alegerea tipului de profile si a tipului de geam termopan.

Feroneria este produsă de Siegenia si GU,  iar sticla este furnizata de Guardian si Saint-Gobain. Pachetul standard termoizolant este F4-16-LOW-E4 + Argon K1 (sau alte combinatii dacă este necesar), putem oferi geam dublu sau geam triplu, in functie de nevoile clientului.

Ferestrele pot avea orice culoare sau aspect „imitație lemn”.

Toate profilele sunt ecologice,  100% fără plumb (grad scăzut de toxicitate) și au certificat Green Line si CE.

Compania poate pregăti produsele pentru export la nivelul solicitat in cadrul Uniunii Europene  si poate asigura transportul in conditii optime, ca urmare a parteneriatelor noastre în toată Europa.

Putem face o oferta de pret daca ne trimiteti profilul si tipul de sticla dorti, plus măsurile și alte detalii ale ușilor sau ferestrelor.

Cere o ofertă gratuită astăzi! Veți obține cel mai bun pret la cea mai buna calitate! Vă veți bucura de fiecare zi eleganta, design si functionalitate a ferestrelor si usilor Practic Plast!

 

Daca esti interesat de o colaborare nu ezita sa ne contactezi la adresa de mail office@practicplast.ro.

 

Please visit our english version at www.en.practicplast.ro for  information regarding our products.

Si prega di visitare la nostra versione italiana al www.it.practicplast.ro per informazioni sui nostri prodotti.

 

 

 

 

 

 

Visit Us On Facebook